Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul ministru al Finanţelor: 'NU desfiinţăm Pilonul II de pensii'

economica
Ionut Misa

Noul ministru al Finanţelor, Ionuţ Mişa, a făcut un anunţ clar în privinţa Pilonului II de pensii. Într-un comunicat remis stiripesurse.ro, Mişa a respins total ideea desfiinţării acestui pilon. Noul ministru a venit cu explicaţii complete.

"In legatura cu informatiile aparute in presa potrivit carora as fi declarat ca Guvernul are in intentie desfiintarea Pilonului II de pensii fac urmatoarele precizarii:

- nu am declarat ca voi sustine desfintarea Pilonului II de pensii. Nici nu am in intentie sa fac acest lucru. Nu exista in Programul de guvernare aceasta masura

- am raspuns unei intrebarii, care probabil a fost interpretata gresit, in legatura cu posibilitatea nationalatizarii Pilonului II de pensi.

Precizez inca odata, nici nu desfintam pilonul II de pensii, nici nu il nationalizam. Nici nu as fi putut sa fac o astfel de previziune, avand in vedere ca fondurile din pilonul II sunt fonduri publice, doar administratorul este privat. Nu pot fi nationalizate fondurile publice. Regret confuzia creata si asigur pe toti romanii ca un subiect atat de complex si sensibil este tratat cu maxima seriozitate si profesionalism de echipa de la ministerul de finante", a spus Ionut Misa.

Astăzi după audierea miniştrilor în comisiile de specialitate s-a aflat că Guvernul ar vrea să desfiinţeze pilonul II de pensii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.