Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul ministru al Justiției: 'Am fost asistenta Monicăi Macovei'

pruna-raluca-stiripesurse.ro

Raluca Prună, ministru propus la Justiție, a declarat, marti, la audierea sa in comisiile de specialitate din Parlament, ca a fost asistent parlamentar al Monicai Macovei.

Momentul a provocat rumoare in sala. La auzul numelui Monicai Macovei, mai multi parlamentari au râs, au gesticulat dezaprobator sau au oftat.
Si fosta propunere la Justitie, Cristina Guseth, era o apropiata a Monicai Macovei.
Raluca Alexandra Prună, noua propunere a premierului desemnat Dacian Cioloş pentru Ministerul Justiţiei, este înalt funcţionar în Comisia Europeană. Licenţiată în drept şi filosofie, Prună lucrează la Bruxelles. Ea este membru fondator şi fost preşedinte în exerciţiu al „Transparency International” Romania, precum şi membru fondator al Asociaţiei „Societatea pentru Justiţie”. Avocat înscris în Baroul Bucureşti, Raluca Prună are un master în ştiinţe politice. Ea a obţinut burse la universităţile „Paris VII” şi „Central European University”, Budapesta.  De asemenea, Prună este coordonator de programe pentru sectorul Justiţie şi Afaceri Interne la Delegaţia Comisiei Europene la Bucureşti, actualmente jurist lingvist în cadrul serviciului juridic al Consiliului Uniunii Europene.

Prună a mai declarat la audieri ca a cunoscut oamenidin justitie, avocati, experti, mediatori. "Am avut o radiografie completa a ceea ce inseamna justitia in tara mea", a spus ea.
"Am tradus tratatul de aderare al Romaniei la UE", a mai spus Raluca Prună.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.