Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul ministru al Sănătății ar putea fi Ioana Mihăilă, actual secretar de stat în minister (SURSE)

e-Bihoreanul
Ioana Mihăilă

Criza guvernamentală persistă, dar vocile dure din USR și PLUS se sting încet încet. Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO cei de la PLUS își vor păstra poziția în Guvernul Cîțu și vor nominaliza un nou ministru în persoana actualului secretar de stat în Ministerul Sănătății, Ioana Mihăilă.

Dr. Ioana Mihăilă, medic primar endocrinolog și fostă candidată la primăria Oradea din partea USR PLUS, a fost numită luni seară în funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății, în locul lui Ciprian Bogdan de la PNL.

Dr. Ioana Mihăilă este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. Din 2014 este medic primar endocrinologie la Clinica Medena Oradea, potrivit informațiilor de pe pagina sa de LinkedIn.

În septembrie 2020, Ioana Mihăilă a candidat la alegerile locale pentru funcția de primar al Oradiei, unde s-a clasat pe locul al cincilea.

Anterior au fost tot felul de calcule și zvonuri privind eventuale schimburi de ministere între partidele aflate la guvernare, însă potrivit surselor noastre urmează cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare o ședință a Coaliției în care se va face pace pe cât posibil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.