Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul ministru de externe al Republicii Moldova va efectua o vizită la Bucureşti

stiri.md
mihai popsoi

Noul ministru de externe al Republicii Moldova va efectua o vizită la Bucureşti

Noul ministru de externe al Republicii Moldova, Mihai Popşoi, a anunţat luni că va efectua o vizită la Bucureşti în prima decadă a lunii februarie, la invitaţia ministrului afacerilor externe a României, Luminiţa Odobescu, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de către Biroul de presă al MAEIE moldovean.

El a făcut acest anunţ la finalul unei întrevederi pe care a avut-o la sediul Ministerului de Externe şi Afacerilor Europene de la Chişinău cu ambasadorul României în Republica Moldova, Cristian-Leon Ţurcanu, conform comunicatului citat.

"România va sprijini Republica Moldova în procesul său de transformare europeană. Asigurarea am primit-o din partea ambasadorului României, Cristian-Leon Ţurcanu", a declarat Mihail Popşoi.

Cu ocazia acestei întâlniri, "am mulţumit domnului ambasador pentru faptul că România a fost întotdeauna un partener de încredere pentru Republica Moldova şi ne susţine ori de câte ori este nevoie", a spus el.

"În cadrul întâlnirii, am discutat şi despre vizita de lucru pe care urmează să o efectuez la Bucureşti, pe data de 5-6 februarie curent, la invitaţia ministrului afacerilor externe a României, Luminiţa Odobescu", a indicat ministrul Popşoi, conform aceluiaşi comunicat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.