Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul obiectiv al roș-albaștrilor. FCSB va întâlni pe Anderlecht în al doilea meci din Conference League

www.gsp.ro
Nicolae Dică

FCSB va disputa în această seară, de la ora 22.00, pe Arena Națională, al doilea meci din Grupa B a Conference League, contra celor de la Anderlecht, iar Nicolae Dică a afirmat că echipa sa luptă pentru ocuparea poziţiei secundă în această grupă.

"Am văzut meciul celor de la Anderlecht cu Silkeborg din Danemarca şi sunt o echipă bună, nu sunt o echipă de neglijat. Vom fi între cele trei care vom încerca să prindem în locul doi, pentru că West Ham este într-adevăr o echipă puternică. Chiar dacă noi am fost acolo aproape de un rezultat pozitiv", a declarat Dică la conferința de presă.

Nicolae Dică a spus despre belgieni că formează o echipă puternică și că au un sistem de joc cum îl au și cei de la Voluntari.

"Întâlnim un adversar foarte bun, o echipă care face un pressing foarte sus, agresiv, cu reacţie după pierderea mingii. Sunt foarte bine organizaţi, ofensivi, cu jucători de viteză. Au şi jucători cu experienţă, ne aşteaptă o partidă foarte grea. Este normal, jucăm în Europa şi la acest lucru trebuie să ne aşteptăm. Jucătorii încearcă să dea tot ce pot la fiecare meci, chiar şi în campionat, nici cu Voluntari nu am făcut un meci foarte rău.

Dacă vedem doar rezultatul final asta nu înseamnă că băieţii nu şi-au dorit să câştigăm. Anderlecht joacă un sistem 3-5-2, şi cei de la Voluntari au jucat la fel. Aţi văzut cum am jucat în campionat, cam acelaşi lucru se va întâmpla şi în Europa. Important este nu cât timp eşti pe teren ci ceea ce faci pe teren, asta am încercat să le transmit jucătorilor", a spus Dică.

Echipele probabile:

FCSB: Târnovanu - Boboc (Crețu), Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Edjouma, Oct. Popescu (Oaidă) - Cordea, Compagno, Fl. Coman.
Antrenor: Nicolae Dică

Anderlecht: Van Crombrugge - Debast, Delcroix, Hoedt - Sadiki, Ashimeru, Verschaeren, Esposito, Amuzu - Stroeykens, F. Silva
Antrenor: Felice Mazzu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.