Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul prefect al Capitalei ar putea să fie un personaj celebru în mediul Online: are un clip cu peste 1 milion de vizualizări - VIDEO

avocatura.com
politica

Rareş Hopincă, consilier general PSD în Bucureşti, este favorit pentru a prelua funcţia de prefect al Capitalei, susţin surse politice pentru News.ro.

Postul este vacant de la finalul lunii martie, când Toni Greblă a fost numit preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente (AEP). Rareş Hopincă a fost city manager al Sectorului 5. A renunţat la funcţie după ce Cristian Popescu Piedone a fost eliberat din penitenciar şi s-a întors în funcţia de primar.

Rareş Hopincă a fost ales consilier general pe listele PSD la alegerile locale din 2020. În paralel, a fost city manager al Sectorului 5, însă a renunţat la funcţie în urmă cu o lună, când Cristian Popescu Piedone a fost eliberat din închisoare şi a revenit la primărie.

„Am luat act de decizia instanţei şi voi lua toate măsurile care se impun astfel încât tranziţia actului administrativ către primarul în funcţie să se facă cât mai rapid şi cât mai eficient posibil. Misiunea mea la Primăria Sectorului 5 se încheie aici. Mandatul meu de City Manager se încheie aici. Mă întorc în Consiliul General al Capitalei, acolo unde voi continua să fiu avocatul Sectorului 5”, anunţa Rareş Hopincă pe Facebook.

După numirea lui Toni Greblă la AEP, subprefectul capitalei, Diana Artene, a preluat atribuţiile de prefect.

„Prin Ordinul Ministrului afacerilor Interne nr. 44 din 29.03.2023, doamna Artene Diana - Anca, subprefect al municipiului Bucureşti, a fost desemnată ca înlocuitor de drept al prefectului municipiului Bucureşti. Atribuţiile prefectului municipiului Bucureşti vor fi exercitate de doamna Diana - Anca Artene, până la ocuparea funcţiei de prefect, potrivit legii”, anunţa MAI.

Filmare cu peste 1 milion de vizualizari

Rareș Hopincă a obținut o performanță remarcabilă în mediul online, cu un videoclip care a adunat peste 1 milion de vizualizări. Clipul scoate în evidență nepăsarea și lipsa de simț civic a unor locuitori din sector, atrăgând atenția asupra unui comportament care nu mai este tolerat de către actuala conducere a primăriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.