Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul preşedinte al clubului FC Barcelona va fi ales pe 7 martie (presă)

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Alegerile pentru preşedinţia clubului de fotbal FC Barcelona, programate iniţial pe 24 ianuarie, vor avea loc cel mai probabil pe 7 martie, fiind luată în considerare şi posibilitatea votării prin corespondenţă, informează agenţia EFE şi presa sportivă catalană, potrivit Agerpres.

Acestea sunt cele două decizii principale luate în cadrul unei reuniuni la care au participat vineri membrii Consiliului de administraţie al Barcelonei, prezidat de Carles Tusquets, şi cei trei candidaţi la preşedinţie (Joan Laporta, Víctor Font şi Toni Freixa), care a avut loc la sediul clubului şi a durat aproximativ două ore.

Însă, pentru ca membrii clubului FC Barcelona să-şi poată exprima votul prin corespondenţă va fi necesară modificarea Legii sportului din Catalonia, care nu prevede în acest moment această posibilitate, subliniază cotidianul El Mundo Deportivo. Data finală a alegerilor va depinde de momentul aprobării acestei modificări.

Alegerile pentru preşedinţia grupării "blaugrana" au fost amânate din cauza creşterii numărului de cazuri de coronavirus în Catalonia. Vineri, autorităţile din această regiune spaniolă s-au întâlnit cu reprezentanţii Barcei pentru a discuta subiectul amânării alegerilor, după ce cu o zi înainte au decis să extindă restricţiile pentru combaterea răspândirii virusului.

Fostul preşedinte al Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, aflat la conducere din anul 2014, a demisionat în luna octombrie în urma presiunii suporterilor acţionari, după ce starul Lionel Messi şi-a anunţat, în vară, intenţia de a părăsi clubul catalan, care se confruntă cu dificultăţi atât pe plan financiar cât şi sportiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.