Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul procuror general face ordine: Șeful interimar al Procuraturii Anticorupție de la Chișinău, eliberat din funcție/ DOCUMENT

Mai mulți procurori, printre care șeful procuraturii Anticorupție, Adrian Bordian, dar și șeful-adjunct al PCCOCS, Aurel Ciocan, și-au încetat astăzi interimatul. Decizia a fost luată printr-un ordin semnat de către procurorul general interimar, Dumitru Robu, potrivit presei de peste Prut.

Dumitru Robu a semnat astăzi un ordin prin care a fost sistată delegarea și a încetat interimatul funcției pentru patru procurori anticorupție, dar și doi procurori de la PCCOCS. Este vorba despre șeful PA, Adrian Bordian, dar și șefii adjuncți ai PA, procurorii anticorupție Lilia Pacișina,Vasile Levițchi, Vitalie Rusu.

Totodată a fost sistată delegare și a fost încetat interimatul șefilor adjuncți ai  PCCOCS, Aurel Ciocan și Roman Dorogan.

Amintim că reținerea lui Alexand Stoianoglo a provocat disensiuni dintre procurorul Victor Furtună şi şeful interimar al Procuraturii Anticorupţie, Adrian Bordianu. Ultimul i-a cerut lui Furtună să prezinte explicaţii în scris, iar subalternul nu s-a conformat şi s-a plâns la Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) că şeful face presiuni asupra sa în legătură cu dosarul Stoianoglo.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.