Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul sediu al Serviciului de Pașapoarte București, luat cu asalt din prima zi

sediu pasapoarte mall

Peste o sută de persoane aşteaptă, la ora transmiterii ştirii, la coadă la noul sediu al Serviciului de Paşapoarte din Plaza România, mulţi dintre ei ajungând cu autocarele de la ora 5.00, din Republica Moldova. Primul "client" a alergat pe scările rulante din mall ca să fie sigur că nu stă la coadă.

"Am venit să îmi reînnoiesc paşaportul. Sunt din Chişinău şi mă ocup cu comerţul. Am venit aici pentru că am aflat că e sediu mai mare şi se merge mai repede. Pe la 05:00 am ajuns şi am dormit în parcare, aici, în maşină. Văd că programul începe la 08:30, dar mall-ul se deschide la 10:00. Nu prea înţeleg cum vine treaba asta, dar asta e, o să aştept, că doar n-am venit degeaba din Moldova până aici", a declarat, pentru MEDIAFAX, Vadim.

Declarații 'BOMBĂ' ale francezilor: 'Halep NU vrea să fie numărul 1 mondial'

Doi morți și cinci răniți în urma unui accident TERIBIL produs pe DN1B: Cum s-a produs coliziunea

Noul sediu al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple din Plaza Mall s-a deschis luni, la ora 8.30, urmând ca până la finalul lunii să aibă program prelungit până la ora 18.30. Programul normal pentru depunerea documentelor şi ridicarea paşapoartelor este între orele 8.30 şi 16.30 în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri, respectiv 8.30 – 18.30 pentru ziua de marţi.

Programul de lucru a fost prelungit pentru luna august, astfel că activitatea cu publicul se va desfăşura în fiecare zi lucrătoare de la ora 8.30 până la ora 18.30.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.