Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul şef al ATI de la SJU Suceava are doar 34 de ani: cine este Adrian Vasilcovici

Facebook.com
Adrian Vasilcovici,

Noul şef al Secţiei Anestezie Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava este Adrian Vasilcovici, în vârstă de 34 de ani, cel mai tânăr medic dintre cei 12 care îşi desfăşoară activitatea în această secţie, informează Agerpres.

Managerul SJU Suceava, Alexandru Calancea, a precizat, vineri, că Vasilcovici, ''unul dintre cei mai mari luptători împotriva COVID din acest spital", lucrând din 22 martie 2020 doar în compartimentul ATI COVID, a preluat conducerea secţiei din această lună.

Calancea a spus că l-a investit pe Adrian Vasilcovici pentru ca ''să organizeze activitatea foarte bine, aşa cum trebuie într-un spital care îşi doreşte performanţă şi normalitate".

CV

Adrian Vasilcovici este sucevean, a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie "Gr. T. Popa" Iaşi în 2011, iar anul trei de facultate l-a făcut la Universitatea "Victor Segalen Bordeaux 2", în Bordeaux, Franţa.

El a făcut rezidenţiatul în ATI la Institutul Regional de Oncologie Iaşi, cu un stagiu la ''Lady of Lourdes Hospital'' din Drogheda-Irlanda, din ianuarie 2014 până în iulie 2015.

Planurile de viitor

Noul şef al Secţiei ATI de la SJU Suceava a declarat presei că îşi doreşte să îmbunătăţească tot ceea ce înseamnă act medical şi ''toţi colegii, medici, asistente, infirmiere, brancardieri, să vină la serviciu cu plăcere şi cu zâmbetul pe buze'', pentru a se ajunge la o scădere a mortalităţii şi a morbidităţilor în secţia ATI.

Echipa Secţiei ATI din SJU Suceava are 11 medici, 75 de asistente medicale, 26 de infirmiere, 5 îngrijitori, 7 brancardieri şi o statisticiană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.