Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul șef al lui Dinamo îl bagă în ședință pe Marcel Vela: 'Pentru noi este foarte important terenul'

Pablo Cortacero

Pablo Cortacero este omul care a reușit să cumpere Dinamo prin intermediul unui fond de investiții. Spaniolul vrea să aibă o discuție cu Marcel Vela, ministrul de Interne, pentru a-i cere construirea unui stadion pentru Dinamo, în locul celui din ”Ștefan cel Mare”.

”Echipa mea a vorbit cu ministrul, eu aștept o întâlnire cu ministrul săptămâna asta pentru a afla mai multe lucruri. Ceea ce am aflat este că se vor apuca de el la finalul acestui an, proiectul este pregătit, trebuie să scoată la licitație și ideea este să înceapă cât mai repede. Eu vreau să mă întâlnesc cu ministrul pentru a lua o decizie pentru că pentru noi este foarte important terenul. Dinamo trebuie să aibă un stadion propriu, un stadion unde să joace. Nu putem juca o zi pe Național Arena, o altă etapă pe Ștefan cel Mare, trebuie să avem casa noastră.

Citește și: Mesaj devastator al tatălui unui tânăr ucis la Colectiv, după ce Cristian Piedone a ieșit primar: Fă acest lucru și eu te voi ierta

Așa cum am spus și la prezentarea mea, eu reprezint un grup de investiții, se cheamă Benel International, sunt omul responsabil cu tot ce se întâmplă la Dinamo, de aceea sunt președinte, dar patronul este acest grup de investiții din spatele meu. Toată responsabilitatea mi-o asum eu, pentru că eu voi conduce clubul. Se speculează mult în presă că banii vin din droguri sau alte prostii și nu înțeleg. Dar în realitate este un fond de investiții care investește ca alte astfel de grupuri în imobiliare, în hoteluri, iar așa cum au investit și alte grupuri de investiții acum o fac în fotbal. Este o investiție pe termen lung, trebuie să facem lucrurile bine cu un proiect profesionist, să scoatem jucători de jos, de la echipă, nu este un proiect pe un an sau doi. Dar cu siguranță vor veni și rezultatele. Nu sunt lucruri ciudate, tot ce investim sunt bani trimiși din contul bancar și nu este nicio problemă. Nu înțeleg de ce oamenii vorbesc fără să știe.”, a spus Pablo Cortacero pentru doarromania.ro.

Citește și: Ciolacu: ‘Nu am avut discuţii politice cu domnul Robert Negoiţă, suntem prieteni’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.