Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul ANTRENOR a sosit în România pentru a prelua echipa naţională

bilgiustam.com
christoph daum

Antrenorul german Christoph Daum a sosit, miercuri, la Bucureşti, pentru a prelua echipa naţională de fotbal a României, anunţă digisport.ro.

Administraţia Federaţiei Române de Fotbal (FRF) va prezenta şi supune la vot propunerea de selecţioner pentru reprezentativa României, joi, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF (18,00).

MS sesizează Parchetul, după controlul la Spitalul de Oftalmologie. Monica Pop, în vizor


Şedinţa Comitetului Executiv va fi urmată, la ora 20,00, de o conferinţă de presă a preşedintelui Răzvan Burleanu, la Arena Naţională.

Daum (62 de ani), care nu a mai antrenat din martie 2014, ar urma să îl înlocuiască pe Anghel Iordănescu la cârma echipei naţionale, după evoluţia sub aşteptări la EURO 2016, încheiată după faza grupelor, în care tricolorii au înregistrat următoarele rezultate, 1-2 cu Franţa, 1-1 cu Elveţia şi 0-1 cu Albania, ocupând ultimul loc în clasamentul Grupei A.

SURSE - Victor Ponta un NOU DOSAR la DNA. Traian Băsescu JUBILEAZĂ

Christoph Daum are un titlu în Bundesliga, cu VfB Stuttgart, în 1992, şi Supercupa Germaniei, tot cu Stuttgart, în 2013, titlul cu Beşiktaş, în Turcia, în 1995, Supercupa Turciei, cu aceeaşi echipă, în 1994, două titluri consecutive cu Fenerbahce (2004, 2005), precum şi eventul cu Austria Viena în 2003. El a mai activat în cariera sa la FC Koln, Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt, FC Bruges şi Bursaspor.

Amintim că în ultimele zile s-a vehiculat și numele olandezului Guss Hiddink. Varianta ar fi fost propusă celor de la FRF de fostul candidat la presedintia FIFA, Michael van Praag. Federatia i-ar propus lui Hiddink un contract pe patru ani ani, cu un salariu net de un milion de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.