Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noutăţile lunii iunie la Disney+: Avatar: Calea Apei, serialul de spionaj Invazia secretă, Flaming Hot: Condimentul succesului, Gol puşcă

Disney +

Luna iunie marchează un an de la lansarea Disney+ în România, iar abonaţii vor avea parte de premiere de excepţie, printre care se numără şi marele succes „Avatar: Calea Apei”. Samuel Jackson în rolul lui Nick Fury ajunge la Disney+ în mult aşteptata serie de spionaj de la Marvel „Invazia secretă”.

În plus, „Flaming Hot: Condimentul succesului”, regizat de Eva Longoria, va spune povestea unui vis american din spatele celebrelor chipsuri, iar serialul „Gol Puşcă” („The Full Monty”) va continua la 25 de ani de la debut, acolo unde a început, în oraşul post-industrial Sheffield, potrivit news.ro

„Avatar: Calea apei” (Avatar: The Way of Water), din 7 iunie

„Avatar: Calea Apei” ne poartă în uimitoarea lume Pandora, unde un bărbat porneşte într-o călătorie epică plină de aventuri şi iubire, şi luptă pentru a salva locul unic pe care a învăţat să-l numească acasă. James Cameron, regizorul premiat cu Oscar pentru Titanic, oferă o experienţă cinematografică captivantă, în care tehnologia revoluţionară se îmbină cu personaje captivante într-o poveste atemporală şi emoţionantă.

„Flamin Hot: Condimentul succesului” (Flamin Hot”), din 9 iunie

„Flamin' Hot: Condimentul succesului" e povestea inspiraţională a lui Richard Montañez, îngrijitorul de la Frito-Lay care s-a folosit de moştenirea latino-americană şi de educaţia lui pentru a transforma popularul brand Flamin' Hot Cheetos într-o gustare care a dat peste cap industria alimentară şi a devenit un fenomen al culturii pop internaţionale.

„Gol puşcă” (The Full Monty), din 14 iunie

La 25 de ani de la succesul producţiei britanice originale, serialul de opt episoade a 60 minute va urmări aceeaşi gaşcă de băieţi pe măsură ce încearcă să facă faţă oraşului post-industrial Sheffield şi prin sectoarele de sănătate, educaţie şi a forţei de muncă, aflate în decin. Comedia dramatică prezintă ce s-a întâmplat cu gaşca după ce şi-au pus echipamentul la loc, explorând momentele lor cele mai glorioase, mai prosteşti şi mai disperate. De asemenea, va evidenţia modul în care lumea extrem de amuzantă a acestor eroi ai clasei muncitoare - care încă locuiesc în Sheffield - s-a schimbat în deceniile care au trecut.

„Invazia secretă” (Secret invasion), un episod nou în fiecare săptămână, din 21 iunie

În noua serie a Marvel Studios „Invazia secretă", care are loc în prezent în MCU, Nick Fury află despre o invazie clandestină a Pământului de către o facţiune a Skruli-lor. Fury se alătură aliaţilor săi, inclusiv Everett Ross, Maria Hill şi Skrull-ul Talos, care şi-a contruit o viaţă pe Pământ. Împreună pornesc într-o luptă contra cronometru pentru a opri la timp o iminentă invazie a Skrulli-lor şi a salva omenirea.

„Moarte în Caraibe” (Saint X”), din 7 iunie

Serialul cu naraţiune în planuri temporale multiple, explorează şi răstoarnă genul „fata dispărută", urmărind modul în care moartea misterioasă a unei tinere în timpul unei vacanţe idilice în Caraibe provoacă efecte traumatice în lanţ, care o atrag în cele din urmă pe sora sa în periculoasa misiune de a afla adevărul.

Alte noutăţi pe Disney+: Documentarul „Stan Lee”, din 16 iunie, serialul „Marile speranţe”, seria documentară „Ferma neconvenţională a lui Benedikt”, din 14 iunie, „World's best”, din 23 iunie.

Abonamentul lunar este 29.99 lei.

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor şi serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic şi Star, şi găzduieşte în exclusivitate producţiile originale Disney+.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.