Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noutăţile lunii septembrie la Disney+

www.techradar.com
Disney plus

Noutăţile lunii septembrie la Disney+

Disney+ aduce în prima lună de toamnă noi sezoane ale unor producţii de succes precum „The Kardashians” (sezonul 4), „Nebunul nostru” (sezonul 2) sau „Eu sunt Groot” (sezonul 2), dar şi serialul „FX Lege şi Dreptate: Oraşul Fricii”, „Mica Sirena”, thrillerul psihologic „Nimeni nu te va salva” şi seria documentară „Animale În Prim-plan” cu Bertie Gregory, informează news.ro.

„FX Lege şi Dreptate: Oraşul Fricii”, din 6 septembrie

După ce a părăsit ţinuturile deluroase din Kentucky acum 15 ani, Raylan Givens trăieşte în Miami, oscilând între a fi şerif federal şi tată cu jumătate de normă al unei fete de 15 ani. O întâlnire întâmplătoare pe o autostradă pustie din Florida îl face să plece în Detroit. Acolo se întâlneşte cu Clement Mansell, aşa-numitul Sălbatic din Oklahoma, un bandit sociopat şi violent care a scăpat odată printre degetele celor mai iscusiţi poliţişti din Detroit şi îşi încearcă norocul din nou. Avocata lui Mansell, Carolyn Wilder, originară din Motor City, are toate intenţiile de a-şi reprezenta clientul, chiar dacă se vede prinsă între poliţist şi criminal, dar şi cu propriul ei joc în desfăşurare. Aceste trei personaje urmează o traiectorie care poate duce la conflict într-o manieră specifică lui Elmore Leonard, pentru a vedea cine scapă cu viaţă din oraşul Primeval.

„The Kardashians”, sezonul 4, din 28 septembrie, un episod nou în fiecare săptămână

Camerele de filmat s-au întors şi au acces complet în viaţa personală şi privată a lui Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall şi Kylie. De la a doua şansă şi noi începuturi până la binecuvântări neaşteptate, ele continuă să se descopere, reamintind că cea mai frumoasă parte a vieţii este familia.

„Mica sirenă”, din 6 septembrie

„Mica sirenă” este reinterpretarea filmului live-action a a îndrăgitului musical clasic de animaţie Disney, sub semnătura regizorului vizionar Rob Marshall. Filmul este povestea lui Ariel, o sirenă tânără, frumoasă şi plină de viaţă, doritoare de aventură. Cea mai tânără dintre fiicele regelui Triton şi cea mai sfidătoare, Ariel tânjeşte să afle mai multe despre lumea de dincolo de mare şi, în timp ce vizitează suprafaţa apei, se îndrăgosteşte de îndrăzneţul prinţ Eric. Deşi sirenelor le este interzis să interacţioneze cu oamenii, Ariel trebuie să-şi urmeze inima. Ea face un pact cu vrăjitoarea malefică a mării, Ursula, care îi oferă şansa de a experimenta viaţa pe uscat, dar care, în cele din urmă, îi pune viaţa - şi coroana tatălui ei - în pericol.

„Nimeni nu te va salva”, din 22 septembrie

„Nimeni nu te va salva” o prezintă pe Brynn Adams (Dever), o tânără creativă şi talentată care a fost înstrăinată de comunitatea ei. Singură, dar optimistă, Brynn îşi găseşte alinare în casa copilăriei, până când, într-o noapte, e trezită de zgomote ciudate făcute de nişte intruşi nepământeni. Urmează o confruntare plină de acţiune între Brynn şi un grup de fiinţe extraterestre care îi ameninţă viitorul, obligând-o în acelaşi timp să-şi înfrunte trecutul. Scris şi regizat de Brian Duffield, filmul are coloana sonoră semnată de compozitorul Joseph Trapanese. Tim White, Trevor White, Allan Mandelbaum şi Duffield au produs filmul, iar Dever şi Joshua Throne sunt producători executivi.

„Eu sunt Groot”, sezonul 2, din 6 septembrie

Avândul-l ca protagonist pe îndragitul copacel Baby Groot, "I Am Groot" Sezonul 2 este o colecţie de cinci scurtmetraje originale ce va aduce în prim-plan mai multe personaje noi şi neobişnuite. Nu există nici o cale de a păzi galaxia de acest micuţ poznaş! Aşadar, pregătiţi-vă ca Baby Groot să fie în centrul atenţiei în cel de-al doilea sezon, explorând zilele sale de glorie şi intrând în probleme printre stele. Toate cele cinci scurtmetraje vor putea fi vizionate de telespectatori la data lansării.

„Animale în prim-plan cu Bertie Gregory”, din 13 septembrie

Bertie Gregory călătoreşte prin lume pentru a arăta viaţa de zi cu zi a unor animale extraordinare, aşa cum nu prezentată până acum. Echipaţi cu tehnologie de ultimă generaţie, el şi echipa sa înfruntă condiţii extreme pentru a dezvălui provocările pe care le îndură aceste animale. „Animale în prim-plan cu Bertie Gregory” prezintă toate momentele cu care el şi echipa sa se confruntă în timp ce se adaptează la viaţa sălbatică imprevizibilă din medii îndepărtate, unde filmările rareori decurg conform planului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.