Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Novak Djokovic, pe lista participanţilor la turneul de la Indian Welles, însă cu şanse minime de a juca

novak djokovic
Djokovic a cucerit de cinci ori trofeul în deşertul californian, dar nu a mai evoluat pe terenurile de la Indian Wells din 2019.

Statele Unite menţin în continuare obligativitatea vaccinări împotriva coronavirusului pentru toţi cetăţenii străini care sosesc pe teritoriul său, care nu se aşteaptă să fie ridicată până la debutul turneului de la Indian Wells, pe 9 martie.

Administraţia preşedintelui american Joe Biden a anunţat luna trecută că urmează să ridice restricţiile legate de Covid-19 pe 11 mai, după aproape trei ani de la impunerea măsurilor pentru reducerea răspândirii coronavirusului în Statele Unite.

Directorul turneului de la Indian Wells, Tommy Haas, a declarat recentă că ar fi o "ruşine" dacă nu i s-ar permite lui Djokvovic să ia parte la această competiţie, precum şi la alte turnee programate anul acesta în Statele Unite.

Haas a spus că organizatorii de la Indian Wells vor face totul pentru a mări şansele lui Djokovic de a juca.

Tenismanul sârb, unul dintre sportivii de top la nivel mondial care a refuzat vaccinul anti-Covid, a ratat anul trecut turneul Australian Open, după ce a fost deportat din "Ţara Cangurilor" din acelaşi motiv.

Djokovic a fost autorizat însă anul acesta să ia parte la Australian Open, reuşind să cucerească pentru a zecea oară în cariera sa trofeul la această competiţie de Mare Şlem şi să revină astfel în fotoliu de lider al clasamentului ATP.

În vârstă de 35 de ani, Novak Djokovic are acum în palmares 22 de titluri de Mare Şlem şi a afirmat anterior că preferă mai degrabă să rateze un turneu major decât să se vaccineze împotriva Covid-19.

Pe lista participanţilor la Indian Wells mai figurează între alţii, la masculin, spaniolii Rafael Nadal şi Carlos Alcaraz, alături de americanul Taylor Fritz, deţinătorul titlului, în timp ce la feminin nu lipsesc poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial şi campioana en titre, belarusa Arina Sabalenka, laureată luna trecută la Australian Open, împreună cu americancele Jessica Pegula şi Coco Gauff.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.