Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Novak Djokovic s-a retras de la turneul Indian Wells

Novak Djokovic, numărul unu mondial, s-a retras de la turneul Indian Wells de luna viitoare, au anunțat miercuri organizatorii, potrivit mediafax.ro.

"Îmi pare rău că nu voi putea să-mi văd fanii la Indian Wells și să joc în deșert, locul meu preferat. Sper să ne vedem anul viitor!", a spus Djokovic într-un comunicat.

Sârbul, în vârstă de 34 de ani, a eșuat luna aceasta în tentativa sa de a obține un Grand Slam calendaristic, pierzând în două seturi în fața rusului Daniil Medvedev, în finala US Open. El se află la egalitate cu Roger Federer în ceea ce privește numărul de titluri la Indian Wells, fiecare având câte cinci victorii.

Djokovic este cel mai recent nume de marcă care se retrage de la turneu, campioana din 2018, Naomi Osaka, numărul unu mondial Ash Barty și Serena Williams, lipsind de asemenea.

"Suntem dezamăgiți de faptul că Novak nu va putea să ni se alăture la BNP Paribas Open în această toamnă", a declarat directorul turneului, Tommy Haas.

"Sperăm să îl vedem din nou în Tennis Paradise, în martie anul viitor, pentru a lupta pentru un al șaselea titlu, ceea ce ar fi un record pentru turneul din deșert".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.