Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Novak Djokovic se declară întărit de scandalul monstru de la Australian Open: M-a motivat să joc mai bine

Tenismanul sârb Novak Djokovic, liderul clasamentului mondial, a declarat că este motivat să joace ''mai bine niciodată", joi, într-un interviu acordat televiziunii naţionale din Serbia (RTS), cu câteva zile înainte de revenirea pe terenurile de tenis cu ocazia turneului ATP de la Dubai, după incidentul din Australia, de unde a fost expulzat pentru faptul că nu s-a vaccinat contra Covid-19, relatează AFP.

"Nu pot să spun că lucrurile vor fi aceleaşi când voi reveni pe teren, dar există un motiv suplimentar să joc mai bine ca niciodată", a spus liderul mondial în primul său interviu pentru presa din Serbia după Openul Australiei. Campionul sârb şi-a exprimat, totodată, dorinţa de a disputa turneele ATP şi cele de Mare Şlem, subliniind însă că participarea nu depinde doar de el.

"Acest lucru va depinde de ţările unde vor avea loc turneele, dar eu voi fi pregătit şi vreau să-mi continui cariera", a adăugat Djokovic. Dorinţa lui Djokovic s-ar putea însă lovi de regulile în vigoare din numeroase ţări, care prevăd o vaccinare obligatorie, după ce jucătorul şi-a reafirmat opoziţia faţă de vaccinul împotriva Covid-19. "Am mintea deschisă şi totul este posibil în viaţă. Vom vedea cum evoluează situaţia, dar în acest moment am decis să nu fac vaccinul. În calitate de profesionist al sportului, eu verific de trei ori ce intră în organismul meu şi efectul. Dacă ceva se schimbă cu un semi-procent, eu simt", a insistat jucătorul sârb.

Novak Djokovic a precizat că are şi Jocurile Olimpice de la Paris din 2024 în vedere, unde şi-ar dori o medalie de aur, care îi lipseşte din palmares. "Vreau, mă pregătesc să particip la Jocurile Olimpice de la Paris şi să reprezint Serbia", a conchis acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.