Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Novak Djokovic va începe noul sezon la Adelaide, în Australia

Tenismanul sârb Novak Djokovic, fostul lider al clasamentului mondial, va începe noul sezon la Adelaide, unde va participa la turneul ATP programat în acest oraş din sudul Australiei, care va debuta pe 2 ianuarie, anunţă mass-media de la antipozi, potriivit Agerpres.

La jumătatea lunii trecute, autorităţile australiene au decis să-i acorde o viză lui Djokovic, deţinătorul recordului de titluri cucerite la Australian Open (9).

Sârbul nu şi-a putut apăra anul acesta coroana la Grand Slam-ul australian. Nevaccinat împotriva Covid-19, el a fost reţinut după sosirea sa la Melbourne şi apoi expulzat, cu interdicţia de a mai intra timp de trei ani pe teritoriul Australiei, după o bătălie juridică.

Australia a ridicat de atunci obligaţia pentru vizitatori de a prezenta dovada vaccinării anti-Covid.

În vârstă de 35 de ani, Novak Djokovic a câştigat luna trecută Turneul Campionilor, pentru a şasea oară în cariera sa, egalând astfel recordul deţinut de elveţianul Roger Federer. În 2022, el şi-a trecut în palmares al 21-lea său titlu de Mare Şlem, la Wimbledon, dar a ratat alte două turnee majore, Australian Open şi US Open după refuzul său de a se vaccina, aflându-se în acest moment pe locul 5 ATP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.