Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Novak Djokovici figurează pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells

Novak Djokovici, locul 2 ATP, speră să joace la turneul Masters 1.000 de la Indian Wells şi a fost inclus la tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal, potrivit news.ro.

"Novak Djokovici este pe lista de jucătorilor înscrişi la turneu şi, prin urmare, este plasat la tragerea la sorţi de astăzi. În prezent, suntem în legătură cu echipa sa. Cu toate acestea, nu a fost stabilit dacă va obţine aprobarea CDC (n.r. - centrul pentru control al bolilor) pentru a intra în ţară şi participa la eveniment", au precizat organizatorii.

Djokovici ar urma să joace, sâmbătă, în turul al doilea, în care a fost acceptat direct, cu belgianul David Goffin, locul 71 ATP, sau cu australianul Jordan Thompson, locul 78 ATP.

Sârbul, fost lider ATP, care nu s-a vaccinat împotriva Covid-19, a fost expulzat din acest motiv din Australia, unde ar fi trebuit să participe la primul grand slam al anului.

Oficial, autorităţile americane nu permit intrarea în SUA a persoanelor străine nevaccinate, dar, ca în multe alte ţări, restricţiile puse în aplicare pentru combaterea coronavirsului au fost relaxate, în ultima perioadă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.