Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Novak Djokovici s-a hotărât să participe la turneul de la Tokyo

enational.ro
Novak Djokovici

Liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, a decis să participe la turneul de la Tokyo, de 500 de puncte, care va avea loc începând de luni, informează lequipe.fr.

De curând, el şi-a reluat antrenamentele după accidentarea la umăr suferită la US Open, care l-a obligat să abandoneze în optimile de finală.

"Mă antrenez fără dureri de două zile, ceea ce mă face optimist că îmi voi respecta calendarul. Azi, mâine voi decide dacă o să joc la Tokyo, dar mai sigur este că o să o fac la Shanghai (n.r. - din 7 octombrie)", a declarat el, în urmă cu o zi.

La 1 septembrie, Djokovici, deţinătorul trofeului, a abandonat meciul cu elveţianul Stan Wawrinka, locul 24 ATP, din optimile de finală ale US Open.

Djokovici s-a retras de pe teren la scorul de 4-6, 5-7, 1-2, cu break, după o oră şi 36 de minute de joc, din cauza unei accidentări la umărul stâng.

Până la finalul sezonului sunt programate două turnee de Masters 1.000, la Shanghai şi Paris, şi Turneul Campionilor, competiţii la care liderul ATP are de apărat 2.600 de puncte. El este deţinătorul trofeului la Shanghai şi finalist la celelalte competiţii.

Locul I mondial ocupat de Djokovici este în pericol. În acest moment, diferenţa de puncte dintre el şi tenismenul de pe locul secund, spaniolul Rafael Nadal, este de 640. Nadal nu are nimic de apărat, pentru că nu a mai jucat după US Open, în 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.