Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Novak Djokovici se menţine în fruntea clasamentului ATP

www.agerpres.ro
Novak Djokovic

Jucătorul sârb Novak Djokovici se menţine în fruntea clasamentului ATP, cu 11.740 de puncte, în ciuda faptului că a pierdut finala turneului de la Roland Garros, potrivit news.ro.

Campionul French Open, spaniolul Raafel Nadal, care a egalat recordul de turnee de grand slam, 20, deţinut de elveţianul Roger Federer, se află în continuare pe locul al doilea, cu 9.850 de puncte.

De altfel, Top 4 ATP este neschimbat, cu austriacul Dominic Thiem, al treilea, cu 9.125 de puncte, şi cu Federer, al patrulea, cu 6.630.

Grecul Stefano Tsitsipas a urcat poziţie, pe locul 5, cu 5.925 de puncte, în timp ce rusul Danil Medvedev, a coborât pe locul 6, cu 5.890 de puncte.

Citește și: DOSAR La o lună de la scoaterea din țară Mario Iorgulescu era 'total independent de ajutor extern' - A plecat la PSIHIATRIE `julit` în cot și genunchi

Germanul Alexander Zverev se menţine pe lcoul 7, cu 4.650 de puncte, iar argentinianul Diego Schwartzman, semifinalist la Paris, a intrat în premieră în Top 10 ATP, pe locul 8, după o urcare de şase poziţii, cu 3.180 de puncte.

Italianul Matteo Berrettini a coborât un loc, până pe 9, cu 3.075 de puncte. Rusul Andrei Rublev a pătruns şi el în premieră între primii zece tenismeni ai lumii, cu 2.974 de puncte, după o urcare de două poziţii.

Cel mai bine clasat jucător român este Marius Copil, pe locul 208, cu 277 de puncte, după o coborâre de opt poziţii.

La dublu, Horia Tecău a coborât o poziţie, până pe locul 21.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.