Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu contează să fie tăiate pensiile speciale, ci doar cine își asumă meritele - USR acuză PSD de plagiat

Inquam Photos / Octav Ganea
pensii speciale

USR susține că parlamentarii PSD că au plagiat proiectul de lege care vizează eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor: „E 100% copy & paste după proiectul nostru, depus acum mai mult de un an”.

„Găsiți 5 diferențe între cele două proiecte. Nu, găsiți măcar una (în afara de faptul că PSD nu știe să folosească diacritice). Nu puteți”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a USR.

Reprezentanții Uniunii au publicat și o imagine cu cele două proiecte.

Potrivit postării, proiectul PSD care vizează eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor este copie fidelă a proiectului USR depus în Parlament în 2022.

„Proiectul PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor, depus ieri, e 100% copy & paste după proiectul nostru, depus acum mai mult de un an”, se menționează în finalul postării.

content-image

Proiectul depus de PSD

Parlamentarii PSD au depus marți o inițiativă legislativă care vizează eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Anunțul a fost făcut de Alfred Simonis, liderul Grupului PSD din Camera Deputaților

„Am depus astăzi în Parlament o inițiativă legislativă care prevede eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Este un gest normal să îți elimini propriile privilegii ca să ai autoritatea morală să discuți despre veniturile altor categorii care trebuie să aibă aceeași soartă. Din motive știute doar de cei care au făcut PNRR-ul, pensiile speciale ale parlamentarilor erau ocolite de reforma pensiilor speciale, însă toată societatea așteaptă acest lucru din partea politicienilor. Am avut discuții cu mulți dintre colegi, dar mai ales cu oamenii care ne-au dat votul, iar concluzia e simplă: nu mai e timp de scuze sau acuze. Este timpul pentru vot! Eliminarea pensiilor deputaților și senatorilor este o prioritate”, a anunțat Alfred Simonis pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.