Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NU e glumă: Un partid îşi caută candidaţi la parlamentare pe OLX

partid1

Asta ar putea fi gluma anului, dar e realitate. Un partid îşi caută oameni pentru alegerile parlamentare pe OLX.ro. Şi asta nu e nicio glumă.

Partidul Comuniștilor din România a început o campanie de recrutare a tovarășilor care vor să candideze pentru alegerile din luna decembrie. Comitetul Judeţean al PCR Iași îi caută pe site-ul de anunțuri OLX.ro pe oamenii muncii care vor să devină deputați sau senatori. “Să fie orientat spre binele populaţiei. Să nu aibă antecedente penale. Să nu fie implicat în cazuri de corupţie. Să completeze o listă de susţinători cu cel puţin 500 de membri”, sunt condiţiile menţionate în anunţ, scrie ziaruldeiași.ro.

CIteşte şi: Romii anunță proteste de amploare în Germania: Pleacă cu șatrele să ceară compensații

Şi asta nu e tot. Chiar dacă îşi caută candidaţi pe OLX, comuniştii au criterii de integritate. Referirea la Ion Iliescu surprinde. Actualul preşedinte de onoare al PSD nu ar avea loc în această organizaţie niciodată. “Fostul PCR a avut 3,8 milioane de membri. Majoritatea au fost membri simpli, iar condiţia de lustraţie nu li se aplică. În schimb, membrii fostei nomenclaturi nu pot face parte din partid decât după trecerea unui număr de ani. Ion Iliescu ar avea nevoie de 100 de ani pentru a putea accede la o funcţie de conducere”, a declarat preşedintele filialei ieşene a PCR, Constantin Dascălu.

Citește și: Asta e țara în care se vând sute de mii de bâte de baseball, dar nimeni nu practică sportul: La ce sunt folosite

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.