Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu există o cantitate suficientă de reacţie pentru ce se întâmplă în România, spune Nicușor Dan - Legile sunt încălcate sistematic

inquamFOTO/Octav Ganea
Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan afirmă miercuri, după participarea la Gala Societăţii Civile, că nu există o cantitate suficientă de reacţie pentru ce se întâmplă în România, în privinţa legilor care sunt încălcate în mod sistematic şi a instituţiilor care nu funcţionează de ani de zile. ”Cred că trebuie să facem mai mult în acest sens”, precizează primarul, potrivit news.ro.

”Am avut onoarea să particip ieri seară la Gala Societăţii Civile, care şi-a premiat câştigătorii în cadrul unei festivităţi care a avut loc la Ateneul Român. Îi felicit pe câştigători şi mulţumesc tuturor reprezentaţilor societăţii civile care s-au implicat, au reacţionat şi reacţionează prompt la derapajele autorităţilor”, a scris primarul Capitalei pe Facebook.

”Totuşi, nu pot să nu remarc că nu există o cantitate suficientă de reacţie pentru ce se întâmplă în România, în privinţa legilor care sunt încălcate în mod sistematic şi a instituţiilor care nu funcţionează de ani de zile. Cred că trebuie să facem mai mult în acest sens”, mai spune primarul.

Marele Premiu al Galei Societăţii Civile 2023 a fost oferit Asociaţiei Code for Romania, pentru proiectul Dopomoha - War TaskForce, proiect ce are ca scop dezvoltarea unei infrastructuri digitale pentru a ajuta refugiaţii ucraineni să acceseze informaţiile şi serviciile de care au nevoie.

La Festivitatea de premiere a Galei Societăţii Civile 2023 au participat peste 750 de invitaţi, printre care reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale, Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi Consiliului Judeţean Ilfov, ai Ministerelor, dar şi reprezentanţi ai Ambasadelor din România. De asemenea, au fost prezenţi la festivitate şi Nicuşor Dan – Primarul General al Municipiului Bucureşti şi Raluca Turcan, Ministru al Culturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.