Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NU mai e TEORIE. Avem DOVADA. S-a vorbit de foc la Colectiv înainte de TRAGEDIE/ document

În aceste zile au umblat tot felul de teorii cu privire la TRAGEDIA care a avut loc la Clubul Colectiv. Nimeni nu a prezentat însă o dovadă. A nu se înțelege că asta ar fi cauza TRAGEDIEI, doar că probabil cineva trebuie să spună până acum că așa ceva există și că poate fi o pistă... nu neaparat cea principală.

STIRIPESURSE.RO a căuta și găsit dovada - S-a vorbit de FOC înainte de tragedie în contextul în care se vorbea de o RĂZBUNARE pentru o dispută privind spațiile închiriate în fosta fabrică Pionierul în care la subsol se afla și Clubul Colectiv.

NU sunt povești. Este o plângere depusă la Poliție în acest sens primită și înregistrată ca atare la Secția 14 de Poliție. Cetățeanul care a depus plângerea a revenit azi și le-a cerut socoteală în scris celor de la Poliție după ce a văzut la televizor ce s-a întâmplat acolo. Deocamdată polițiștii nu prea au făcut nimic în cauză potrivit informațiilor noastre.

Iată povestea așa cum e relatată în plângerea depusă la Poliție:

VEZI DOCUMENTELE ÎN FORMAT PDF

content-image

content-image

REACȚIA POLIȚIEI CAPITALEI

+

Prin punctul de vedere transmis în această dimineaţă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti v-a prezentat situaţia de fapt înregistrată în cauză.
	Faptul că persoana care a formulat reclamaţia, a revenit cu o solicitare pentru a i se comunica stadiul anchetei, nu este de natură a afecta concluzia investigaţiilor şi cercetărilor efectuate în cauză.
	Dacă o persoană consideră că sunt necesare informaţii suplimentare, fie pentru sine, fie pentru o cauză, are posibilitatea legală de a formula petiţii.
	Dreptul de petiţionare este consfinţit de Constituţia României, iar activitatea de soluţionare a petiţiilor este reglementată de Ordonanţa nr. 27 din 30.01.2002.
	
		SERVICIUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
	DIRECŢIA GENERALĂ DE POLIŢIE A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.