Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu mai puțin de 95 de persoane sunt infectate într-o secție a Spitalului de Psihiatrie Săpoca

Digi 24
Sapoca

95 de persoane sunt infectate într-o secție a Spitalului de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău. Este vorba despre pacienți din Secția Psihiatrie cronici 7 Ojasca. Alte 40 de cazuri sunt înregistrate în trei secții ale unității din Săpoca, anunță MEDIAFAX.

Prefectura Buzău a anunțat că în județ sunt active 10 focare de Covid. Cele mai multe cazuri sunt înregistrate la Secția Psihiatrie cronici 7 Ojasca din cadrul Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca. În secție au fost raportate 95 de persoane infectate, în timp ce în secțiile Psihiatrie Cronici 5- Ojasca, Psihiatrie Cronici 6- Ojasca și Psihiatrie III sunt în total alți 40 de pacienți de Covid 19.

Citește și: Silviu Predoiu, fostul șef operativ al SIE: ‘Teoria conspirației, ca și informațiile false au succes pentru că se adresează emoțiilor, sunt procesate mult mai ușor’

În toate secțiile afectate s-a dispus izolarea persoanelor confirmate Covid-19, identificarea celor care au intrat în contact și introducerea lor în carantină, testarea personalului medico-sanitar și a pacienților, aplicarea procedurilor de curățenie și dezinfecție cu firmă specializată și intensificarea măsurilor de curățenie și dezinfecție cu respectarea măsurilor de prevenire SARS CoV-2.

Celelalte focare din județ sunt la Colegiul Național Mihai Eminescu și la Liceul cu Program Sportiv, ambele din municipiul Buzău, și la Școala gimnazială nr. 1 Râmnicu Sărat. De asemenea, sunt focare la Secția Neurologie a Spitalului Județean, la Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu și la Spitalul de Boli Cronice Smeeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.