Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu, nu e glumă! Acești politicieni au votat împotriva creșterii propriilor salarii

Twitter
salarii taiate

Consilierii din municipiul Giurgiu au votat împotriva majorării indemnizaţiei de şedinţă pentru acest an din lipsa banilor la bugetul local.

'În legătură cu această indemnizaţie a consilierilor municipali pentru perioada martie-decembrie 2023, părerea mea este că nu e momentul să apelăm la astfel de măriri într-o situaţie în care şi aşa ne plângem că nu avem bani. Eu aş zice să renunţăm la această mărire de indemnizaţie, să rămânem pe vechea indemnizaţie pe care am avut-o şi până acum', a declarat consilierul PSD Marian Măroiu, informează Agerpres. 

Unii consilieri locali au explicat faptul că majorarea indemnizaţiei ar fi însemnat o creştere a acesteia cu aproximativ 100 de lei şi aceasta 'putea fi votată', dar cei mai mulţi consilieri municipali s-au abţinut de la vot şi au spus că 'nu este cazul acum să fie făcute majorări de indemnizaţii'.

Din cei 21 de consilieri ai CLM Giurgiu, 11 s-au abţinut de la vot la acest proiect de hotărâre privind majorarea indemnizaţiei, prin urmare proiectul nu a trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.