Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu s-au speriat de rachete, dar se tem de hackeri: SUA consideră 'ameninţare semnificativă' operaţiunile cibernetice lansate de regimul Kim Jong-Un

securitate cibernetica

Operaţiunile cibernetice ale regimului din Coreea de Nord reprezintă o "ameninţare semnificativă" pentru Statele Unite şi pentru alte ţări, precum şi pentru stabilitatea sistemului financiar internaţional, avertizează Departamentul de Stat de la Washington, anunță MEDIAFAX.

Potrivit Departamentului de Stat de la Washington, atacurile cibernetice lansate de regimul Kim Jong-Un constituie o "ameninţare semnificativă" la adresa stabilităţii financiar internaţional.

Citește și: Informațiile oficiale îl contrazic pe Klaus Iohannis! Șeful statului a comunicat cu șapte morți mai mult decât GCS! Nicio persoană decedată azi

"Activităţile cibernetice negative ale Coreei de Nord ameninţă Statele Unite şi ţări din întreaga lume; în principal, generează o ameninţare semnificativă la adresa integrităţii şi stabilităţii sistemului financiar internaţional", anunţă Departamentul de Stat, citat de agenţia de presă Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.