Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu se dezminte: Replica lui Donald Trump, după apariția cărții în care sunt făcute dezvăluiri rușinoase despre el

Donald Trump nebun

Preşedintele SUA, Donald Trump, s-a autodeclarat sâmbătă un "geniu foarte stabil", după apariţia, vineri, a unei cărţi extrem de critice la adresa sa în care îi este pusă la îndoială capacitatea de a-şi exercita funcţia, relatează Reuters.

CARTEA POATE FI CITITĂ AICI

"De fapt, de-a lungul întregii mele vieţi cele două cele mai mari atuuri ale mele au fost stabilitatea mintală şi faptul că sunt, cum ar veni, deştept de-a binelea", a scris Trump pe Twitter.

"Am ajuns dintr-un om de afaceri de FOARTE mare succes, o vedetă TV de top... preşedintele Statelor Unite (din prima încercare). Cred că pentru asta trebuie să fii nu deştept, ci geniu... şi un geniu foarte stabil!" - a mai comentat liderul de la Casa Albă, scrie agerpres.ro.

Citește și: Informații incendiare! Cu cine s-ar fi RECĂSĂTORIT Dana Grecu, la doar o lună de la divorțul de Bogdan Grecu

Trump s-a simţit dator cu aceste remarci după ce volumul "Fire and Fury: Inside the Trump White House" (Foc şi furie: În interiorul Casei Albe a lui Trump), semnat de Michael Wolff, a devenit brusc bestseller, după publicarea sa vineri. Respinsă încă înainte de apariţie de Trump ca fiind "plină de minciuni", cartea prezintă o Casă Albă în haos, cu un preşedinte nepregătit pentru funcţie şi asistenţi care îi pun la îndoială capacităţile.

Citește și: Mobilizare TOTALĂ în rândul polițiștilor din Capitală! Un PEDOFIL, căutat de oamenii legii! Cum arată acesta .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.