Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu toți românii cred în boicotarea afacerilor austriece: 'Orașul cel mai turistic din centrul țării nu poate să ofere altceva!'

Pinterest
romania schengen

Nu toată lumea crede în boicotarea afacerilor austriece în România! Un exemplu este Erwin Șimșensohn, directorul Teatrului de Stat din Constanța, care nu crede că este posiblă această mișcare națională.

„Singurul loc în care găsești un sandvich decent în apropiere din gara din Brașov e la OMV. Acum… dacă am avut doar 20 de minute între două trenuri și am îndrăznit să încalc boicotul național, ce să fac? Orașul cel mai turistic din centrul țării nu poate să ofere altceva pentru cei care trec prin gară. Atâta s-a putut.

Singura bancă unde au înțeles care e diferența între un contract de muncă suspendat (pe durata derulării unuia de management) și unul încheiat, și care mi-a acordat un credit imobiliar în condiții foarte bune a fost BCR. Tot ei au și cea mai user friendly aplicație online. Ce ar trebui să fac? Să vând apartamentul și să le returnez creditul în semn de protest pentru acțiunea eminamente politică (a se înțelege electorală) a unui trecător politician austriac (mă rog, mai mulți..).

Suntem la ani lumină față de condițiile de schi de acolo. Da… am lăsat bani pe pârtiile alea (mă rog, mai mult a lăsat Albert, frate-meu, decât eu) dar abia acolo înțelegi ce înseamnă turism cu adevărat și pe ce dai banii! La noi… atâta s-a putut!“, a spus Șimșensohn, pe pagina sa de Facebook, potrivit Adevărul.ro. El recunoaște că este un fan al bomboanelor Mozart cu marțipan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.