Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu va fi uşor de găsit un înlocuitor pentru Juergen Klopp, spune Virgil Van Dijk

klopp

Căpitanul echipei Liverpool, Virgil van Dijk, admite că nu va fi uşor pentru conducerea clubului să găsească, la final de sezon, un înlocuitor care să fie la nivelul lui Juergen Klopp, ce va părăsi banca tehnică a "cormoranilor" în această vară, scrie DPA, potrivit Agerpres.

"Clubul va avea o misiune care nu va fi foarte uşoară. Sunt curios în ce direcţie se va merge. Nu e simplu să schimbi antrenorul, dar nu trebuie uitat că şi unii jucători sunt pe final de contracte, deci o situaţie destul de dificilă. Sigur, va fi finalul perioadei Juergen Klopp, perioadă în care eu mă regăsesc, deci îmi va fi destul de greu. Sperăm însă să avem succesul pe care cu toţii îl dorim, iar până la final de iunie cu siguranţă se vor mai limpezi lucrurile", a spus Van Dijk.

Întrebat dacă el va face parte şi din "epoca" post-Klopp, Virgil Van Dijk a spus: "Asta nu am de unde să ştiu, vom vedea".

Aşa cum se ştie, antrenorul Juergen Klopp, 56 ani, a anunţat vineri că va părăsi echipa engleză de fotbal FC Liverpool la finalul sezonului 2023/2024, din cauza epuizării, după o colaborare de aproape nouă ani care a început în octombrie 2015.

Klopp, care le-a mai antrenat pe Mainz 05 (2001-2008) şi Borussia Dortmund (2008-2015), a câştigat şapte trofee cu ''cormoranii'': un titlu în Premier League (2020), Cupa Angliei (2022), Liga Campionilor (2019), Supercupa Europei (2019), Cupa Mondială a Cluburilor (2019), Supercupa Angliei (2022) şi Cupa Ligii engleze (2022).

Liverpool este lider în Premier League, cu un avans de cinci puncte faţă de Manchester City, care are un meci mai

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.