Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Nu vom ieşi pe stradă cu tehnică de luptă - sprijinim celelalte instituţii şi populaţia', atrage atenţia Ministrul Apărării

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Nicolae Ciucă

Rolul Armatei României va fi acela de a suplimenta, de a complementa efortul pe care îl fac militarii din celelalte instituţii care fac parte din sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, scrie ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, pe pagina de Facebook, potrivit Agerpres.

"Sprijinim populaţia, indiferent unde este nevoie, astfel încât să poată trece mai uşor peste această perioadă cu limitări şi constrângeri în afara cadrului de viaţă cu care am fost obişnuiţi până acum. Nu vom ieşi pe stradă cu tehnică de luptă", precizează ministrul.

Vezi si: Strigătul de revoltă al unui doctor din Cluj: Degeaba scoatem armata pe străzi dacă medicii sunt trimiși la luptă fără arme

Nicolae Ciucă mai scrie că rolul Armatei este acela de a prelua o parte din obiectivele păzite de către structuri ale MAI - activitatea Poliţiei de Frontieră de asigurare a fluxului şi măsurilor de siguranţă la intrările principale din ţară şi, de asemenea, va asigura puncte de prezenţă, alături de Poliţia Rutieră, pentru fluidizarea circulaţiei în Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.