Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Nu vom uita niciodată' - Ambasada Turciei reacționează la ajutorul oferit de România după cutremur

Ambasada Turciei la București a transmis un mesaj de mulțumire României, pentru ajutorul dat în gestionarea situației catastrofei produse de cutremurele de luni.

Ambasada Republicii Turcia la Bucureşti a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook în care mulțumește României pentru sprijinul acordat.

„Mulțumim, România! Nu vom uita niciodată ajutorul vostru prețios. Dumnezeu să ocrotească echipa care este pe drum spre Turcia! Apreciem eforturile lor și le dorim mult succes!”, se arată în postare.

Echipa României de salvatori trimiși în Turcia este formată din medici și asistenți ai UPU-SMURD București, ofițeri DSU și echipe de căutare-salvare cu câini.

În același timp, Turcia le transmite celor care doresc să vină în sprijinul Autorității pentru managementul dezastrelor și situațiilor de urgență din Turcia, în intervenția de căutare și recuperare a persoanelor afectate de cutremurele de luni, pot face acest lucru printr-o donație direct pe site-ul AFAD, accesând pagina: https://www.afad.gov.tr/depremkampanyasi2.

Ambasada Turicie transmite că din cauza seismelor care au avut loc în sud-estul Turciei, traficul rutier este grav afectat. Informații privind starea drumurilor din Turcia pot fi accesate pe site-ul Direcţiei Generale de Autostrăzi din Turcia https://yol.kgm.gov.tr/kapaliyollar. Suplimentar, eu recomandă urmărirea contul de Twitter al Direcţiei Generale de Autostrăzi din Turcia https://twitter.com/KarayollariGM .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.