Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NUCLEARA - 3 procurori și 5 judecători sunt ANCHETAȚI din cauza dosarului Tel Drum, al lui Liviu Dragnea

Procurorul-șef al Secției de Investigare a magistraților, Gheorghe Stan, a explicat, joi seară, de ce structura de parchet a cerut transmiterea dosarului "Tel Drum" de la DNA, precizând că vizează presupuse fapte săvârșire de mai mulți magistrați, respectiv trei procurori și cinci judecători.

Citește și: Înregistrare BOMBĂ cu viceprimarul Capitalei, despre incidentele din 10 august: 'Te fac de râs, să termin, să scap țara de niște nenorociți' (AUDIO)

"Solicitarea de la Direcția Nțaională Anticorupție a unui dosar amplu mediatizat s-a întemeiat pe competența specială a Secției, respectiv presupuse fapte săvârșite de mai mulți magistrați. Este vorba de trei procurori și cinci judecători", a declarat Gheorghe Stan, procurorul-șef al Secției de investigare a infracțiunilor din justiție.

Săptămâna trecută, șeful DNA Călin Nistor anunța că DNA a sesizat procurorul general pentru ca acesta să decidă care parchet, dintre DNA şi Secţia de anchetă a magistraţilor, este competent să efectueze urmărirea penală. Nistor a mai spus și că DNA a transmis o copie a dosarului către Secţia de anchetă.

În dosarul „Tel Drum”, în 13 noiembrie, procurorii DNA au anunţat, oficial, că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte. Faptele ar fi fost comise în perioada în care era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.