Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nucleara din Rusia: Serghei Riabkov nu a exclus ca Tratatul START dintre Rusia și SUA să fie sortit eşecului

vestidinrusia.ro
Serghei Riabkov

Ministrul rus adjunct de externe, Serghei Riabkov, nu a exclus că Tratatul START dintre Federația Rusă și Statele Unite este sortit eşecului - anunţă Serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse, potrivit Agenţiei de presă RIA NOVOSTI, notează rador.

Riabkov nu a exclus că Tratatul START dintre Federația Rusă și Statele Unite privind reducerea și limitarea în continuare a armelor strategice ofensive (START) este compromis, mai anunţă Agenţia de presă RIA NOVOSTI. În opinia ministrului rus adjunct de externe, Serghei Riabkov, șansele de reintrare în vigoare a tratatului nu sunt mari.

La finele lunii martie, Rusia anunța că nu mai înștiințează SUA despre acțiunile sale pe domeniul nuclear

Administraţia de la Moscova a revenit, joi, asupra unei decizii anunţate cu o zi în urmă, subliniind că va continua să înştiinţeze Statele Unite în avans despre testele balistice strategice, informează postul de televiziune CNN, potrivit Mediafax.

Serghei Riabkov, adjunct al ministrului rus de Externe, anunţa miercuri că "nu vor mai fi deloc notificări". "Toate tipurile de notificări, toate activităţile din cadrul Tratatului Noul START vor fi suspendate şi nu vor mai fi efectuate, indiferent de orice poziţie a Statelor Unite", afirmase Riabkov, citat de agenţia The Associated Press.

În replică, Vedant Patel, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat de la Washington, afirmase miercuri seară că Statele Unite "sunt preocupate de comportamentul lipsit de raţiune al Rusiei în privinţa Tratatului START".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.