Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Număr record de contaminări în SUA - peste 230.000 de cazuri noi și 2527 de morți

Agerpres - Reuters
ambulanta salvare coronavirus sua

Statele Unite au înregistrat sâmbătă, pentru a treia zi consecutiv, un record de contaminări cu coronavirusul în 24 de ore, cu circa 230.000 de noi cazuri recenzate, potrivit datelor raportate de universitatea americană Johns Hopkins, citate de AFP preluat de agerpres.

Vezi și: Creştere exponenţială, speculativă, a cererii şi a preţurilor pentru animalele de companie pe fondul pandemiei de Covid-19

În acelaşi interval, SUA au numărat 2.527 de decese legate de COVID-19, potrivit bilanţului anunţat la ora locală 20.30 de această universitate situată în Baltimore, statul Maryland (est).

Statele Unite, care au cel mai grav bilanţ din lume ca număr de contaminări şi decese, se confruntă de mai multe săptămâni cu o recrudescenţă spectaculoasă a pandemiei.

Autorităţile sanitare au avertizat în legătură cu riscul unei creşteri a numărului de contaminări după ce numeroşi americani au călătorit cu ocazia Thanksgiving (Ziua Recunoştinţei) săptămâna trecută, în pofida apelurilor de a rămâne acasă.

De la începutul pandemiei, Statele Unite au înregistrat peste 14,3 milioane de cazuri de contaminare şi 281.121 decese legate de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.