Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Număr record de pasageri: Wizz Air a transportat peste 33 de milioane de pasageri

newsair.ro
wizz air

Număr record de pasageri: Wizz Air a transportat peste 33 de milioane de pasageri

Wizz Air a transportat 33 de milioane de pasageri între lunile aprilie şi septembrie 2023, un nou record al operaţiunilor sale din timpul verii, cu peste 24% mai mulţi faţă de sezonul similar precedent, şi a pus în vânzare programul de vară pentru 2024, cu zboruri către Larnaca, Mykonos, Bari şi Malaga începând de la 99 de lei, conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat al companiei, în România, Wizz Air a înregistrat o creştere semnificativă cu 29% de la an la an în ceea ce priveşte numărul de pasageri înregistraţi în timpul verii. Cele mai populare destinaţii pentru clienţii români în această vară au inclus ţări precum Spania, Italia, Grecia şi Cipru.

"Peste 33 de milioane de oameni au ales să zboare cu Wizz Air în această vară şi suntem recunoscători pentru încrederea lor. Credem în a face călătoriile accesibile şi suntem încântaţi să oferim o varietate de opţiuni pentru vacanţele de vară. Odată cu anunţarea programului nostru pentru 2024, pasagerii îşi pot face deja planuri pentru anul viitor. Aşteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm mai mulţi pasageri la bord în următoarele 12 luni şi să le oferim destinaţii noi şi interesante, pe care să le descopere alături de familie şi prieteni", a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Ca urmare a rezultatelor solide, Wizz Air a anunţat programul de vară din 2024, care este acum la vânzare cu zboruri începând de la 99 de lei, încurajând pasagerii să-şi rezerve o vacanţă la preţuri accesibile.

Pasagerii pot rezerva zboruri către destinaţii populare precum Malaga (Spania), Larnaca (Cipru), Mykonos (Grecia) şi Bari (Italia), iar zborurile sunt acum disponibile prin intermediul aplicaţiei de mobil Wizz Air sau online pe wizzair.com.

Wizz Air, compania aeriană ultra-low-cost cu cea mai rapidă creştere din Europa, operează o flotă de 191 de aeronave Airbus A320 şi A321. O echipă de profesionişti în aviaţie asigură servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 57,6 milioane de pasageri între octombrie 2022 şi septembrie 2023.

Wizz Air este listată la Bursa de Valori din Londra cu abrevierea WIZZ. Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri şi aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.