Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Număr record de școli înscrise la concursul `ARISTOTEL`

FDVPDR
Concursul Aristotel

De peste 10 ani, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează singurul concurs de cultură generală pentru elevi. Înainte de pandemie, Concursul Național Interdisciplinar ”Aristotel” se desfășura fizic, în școli. Începând cu 2020, acesta se desfășoară online, pe platforma educațională Școala FDVDR.

În acest an, numărul școlilor înscrise este un record absolut. Peste 900 de școli din toată țara, Republica Moldova și Școala de Limba Română ”Dacia” din Atena s-au înscris la ediția din acest an a concursului.

” Ne bucură foarte mult interesul extraordinar manifestat de cadrele didactice, pentru înscrierea elevilor la acest concurs. Suntem fericiți că am găsit cea mai bună soluție pentru continuarea, cu succes, a acestui proiect, oferind astfel șansa tuturor școlilor de stat sau private din România și nu numai, să testeze cunoștințele de cultură generală ale elevilor lor, permițându-le acestora libertatea de a se exprima într-un mod cât mai creativ”, a declarat Trisi Cristea, Director General Fundația Dan Voiculescu.

La această ediție, unul dintre partenerii acestui concurs, MGT Educațional, va oferi un premiu special școlii care va avea cei mai mulți elevi pe podium. Acesta constă într-un display interactiv, un echipamentul ultra-modern, care va înlocui, în curând, vechea tablă inteligentă din sălile de clasă.

De asemenea, elevii care vor obține cele mai bune rezultate vor primi, pe lângă diplome, cursuri de dezvoltare socio-emoțională, cărți și materiale educaționale în format digital sau tipărit, dar și alte premii speciale, oferite de partenerii acestui concurs: : Editura Litera, Centrul de Carte Străină Fischer International, MGT Educațional și Walnut Wisdom.

Concursul Național Interdisciplinar ”ARISTOTEL” este gratuit și se adresează elevilor începând de la clasa pregătitoare, până la clasa a VIII-a. Este un concurs școlar interdisciplinar, de cultură generală, logică, matematică și creativitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.