Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul 2 din Poliţia Capitalei, sancţionat în urma incidentului cu Adrian Sârbu

sarbu liber

În urma scandalului iscat după publicarea unor imagini cu Adrian Sârbu care se plimbă pe stradă fără cătuşe, deşi este arestat preventiv, adjunctul Poliţiei Capitalei, comisarul-şef Nelu Lupu, a fost sancţionat de şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, informează România TV.

În urma unei anchete făcute de Corpul de Control al Poliţiei, s-a stabilit ca poliţiştii de la Arestul Capitalei, care îl escortau pe Adrian Sârbu, să fie cercetaţi disciplinar. De asemenea, adjunctul Poliţiei Capitalei, comisarul-şef Nelu Lupu, care avea în sarcini administrarea arestului, a fost sancţionat de şeful Poliţiei Române, Petre Tobă. Acesta din urmă i-a respins raportul prin care cerea menţinerea în activitate, după vârsta de pensionare. În acest caz, comisarul-şef Nelu Lupu se va pensiona în luna mai 2015.

Vezi şi: IMAGINI BOMBĂ - Adrian Sârbu, fotografiat în libertate deși este ARESTAT preventiv

Marţi seara, Antena 3 a prezentat imagini cu omul de afaceri Adrian Sârbu care se plimba fără cătuşe pe stradă, la câţiva paşi de un poliţist, deşi este arestat preventiv.

În imagini se vede cum Adrian Sârbu este dat jos din duba poliției, fără cătușe, și intră apoi într-o vilă din cartierul Primăverii. În mod normal, Adrian Sârbu ar fi trebuit să fie însoțit de cel puțin 2 polițiști și încătușat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.