Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul bolnavilor de la SJU Focșani este în creștere: alți patru angajați au fost confirmați cu Sars-Cov-2; totalul a ajuns la opt persoane

Dr. Bogdan Marțian, șeful Secției Chirurgie Generală din Spitalul Clinic Sanador, și Dr. Eugen Mihăilă în timpul unei intervenții efectuate cu sistemul robotic da Vinci Xi

Alţi patru angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sfântul Pantelimon" Focşani au fost depistaţi pozitiv la testarea pentru COVID-19, dintre care doi din secţia de Cardiologie, unde erau deja confirmate patru cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul personalului medical, au anunţat, marţi, reprezentanţii unităţii medicale, informează Agerpres.

"Patru angajaţi ai SJU Focşani au fost depistaţi pozitiv la testarea pentru COVID-19 în cursul zilei de marţi. Doi dintre angajaţi sunt din secţia de Cardiologie, unde avem deja patru cadre medicale confirmate cu noul coronavirus. Celelalte două persoane depistate pozitiv sunt din rândul personalului auxiliar", a declarat, pentru AGERPRES, managerul SJU Focşani, Elena Codruţa Neagu.

Citește și: SFIDĂTOR În plină pandemie, un medic a fost prins când lua mită: a fost reţinut pentru 24 de ore

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea a declarat focar activ la secţia de Cardiologie. Tot personalul medical a fost testat, iar pacienţii internaţi vor fi retestaţi, aceştia fiind în prealabil testaţi la internarea în spital.

Managerul Spitalului Judeţean Focşani a precizat că secţia de Cardiologie nu va fi închisă, dar activitatea va fi redimensionată, fiind asigurate urgenţele şi linia de gardă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.