Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul buletinelor de vot au fost suplimentate în două secţii din Călimăneşti şi Băile Olăneşti

NUMARARE BULETINE DE VOT - BACAU

Numărul buletinelor de vot pentru două secţii, una din Călimăneşti şi cealaltă din Băile Olăneşti, a fost suplimentat, în condiţiile în care prezenţa în aceste secţii este foarte mare, a anunţat purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Vâlcea, Alexandru Concioiu, informează Agerpres.

Citește și: Olt: prezenţă de peste 100% în patru secţii de vot din zona de nord a județului

Potrivit acestuia, este vorba de Secţia 116 din Băile Olăneşti, pentru care s-au solicitat încă 1.000 de buletine de vot, acestea fiind luate de la o altă secţie din localitate şi de secţia 141 din Călimăneşti, ambele fiind amenajate în special pentru turiştii care se află în cele două staţiuni.

La ora 20,00, în staţiunea Băile Olăneşti, prezenţa la urne a fost de aproape 77%, iar în Secţia 116, de la Liceul Tehnologic Livadia, prezenţa a depăşit 114%, din cei 1.755 de votanţi, 1.031 fiind pe liste suplimentare.

Prezenţă mare la urne se înregistrează şi în staţiunea Călimăneşti, peste 64%, în două dintre secţiile din această localitate, nr. 140 şi nr. 141, din centrul localităţii, prezenţa fiind de peste 111% şi, respectiv, 196%.

În judeţul Vâlcea au votat până la ora menţionată peste 15.000 de alegători, prezenţa fiind de peste 48,4%, cei mai mulţi votanţi fiind din mediul rural.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.