Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au apărut primele cazuri de vindecare şi externare în Giurgiu iar numărul cazurilor de COVID-19 a rămas constant

www.brasovultau.ro
centru carantina

Numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 în judeţ a rămas neschimbat în ultimele 24 de ore, şi anume, 46 şi au început să apară primele cazuri de vindecare, fiind vorba despre şase persoane, dintre care cinci au fost externate, potrivit Agerpres.

'Situaţia epidemiologică la nivelul judeţului Giurgiu, la data de 10 aprilie 2020, arată că sunt 46 de cazuri confirmate de îmbolnăvire cu coronavirus, acelaşi număr de cazuri ca în ultimele 24 de ore.

Au început să apară şi primele cazuri vindecate şi externate, respectiv şase cazuri, dintre care cinci pacienţi au fost externaţi în ultimele 24 de ore.

Vezi si: Ludovic Orban anunță ȘOMAJ TEHNIC pentru cei mai mulți bugetari: Cine NU va fi atins de noua decizie a Guvernului

În carantină instituţionalizată sunt 385 de persoane, cu 21 de persoane mai puţine ca ieri, când erau în carantină 406 persoane, iar în autoizolare la domiciliu sunt 1.124 de persoane, cu 43 mai puţine ca în urmă cu 24 de ore, când erau înregistrate 1.167 de persoane în autoizolare', se arată într-un comunicat de presă emis vineri de Prefectură.

Starea de sănătate a celor aflaţi în carantină şi autoizolare este monitorizată zilnic de către medicii de familie sau de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Giurgiu, 145 de persoane au primit aprobarea de a părăsi regimul de autoizolare şi 26 de persoane, pe cel de carantinare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.