Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul cazurilor de Covid-19 este în creștere în localitaea carantinată Cartojani: trei noi cazuri confirmate

Facebook
covid 19 coronavirus

Trei noi cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în localitatea carantinată Cartojani din judeţul Giurgiu, după ce au fost testaţi 82 de contacţi ai celor 33 de persoane confirmate pozitiv, informează Agerpres.

Citește și: Studiu șocant: S-a descoperit că există riscul mai mare de a lua COVID-19 acasă, decât de la străini

"Numărul celor confirmaţi cu COVID-19 în localitatea Cartojani a ajuns la 36, după ce în ultimele 24 de ore au mai fost confirmate trei cazuri. În localitate au fost testate 82 de persoane, contacţi apropiaţi ai primelor 33 de persoane confirmate cu noul coronavirus, şi trei dintre acestea au fost confirmate pozitiv", a declarat vineri, presei, purtătoarea de cuvânt a Instituţiei Prefectului Judeţului Giurgiu, Teodora Nicolau.

Din cele 36 de persoane confirmate, una s-a vindecat, 23 sunt internate în prezent, zece sunt în izolare la domiciliu şi alte două persoane aşteaptă să fie internate.

Reamintim faptul că în urmă cu două zile localitatea Cartojani din judeţul Giurgiu a fost carantinată după ce în sat au fost confirmate 33 de cazuri de COVID-19 la o populaţie de 3.600 de locuitori.

Menţionăm faptul că numărul cazurilor de COVID-19 înregistrate la această dată în judeţul Giurgiu a ajuns la 348, fiind înregistrate 17 cazuri noi în ultimele 24 de ore. De asemenea, un număr de 252 de persoane au fost declarate vindecate de la începutul pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.