Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul de cazuri de infectare cu coronavirus în Premier League a crescut de mai mult de două ori, la 90, un record

Premier League

Premier League a anunţat, luni, că au fost înregistrate 90 de cazuri pozitive de infectare cu noul coronavirus în ultimele şapte zile, la cele 20 de cluburi din campionat, un număr mai mult decât dublu faţă de ultimul raport şi un record de la începutul pandemiei, în martie 2020, informează lequipe.fr, relatează News.ro.

Între 6 şi 13 decembrie, s-au înregistrat 42 de cazuri de infectare cu noul coconavirus, în timp ce între 13 şi 20 decembrie acestea au ajuns la 90.

În ultima perioadă, zece meciuri au fost amânate din cauza coronavirusului, şase în ultima etapă.

Cu toate acestea, grupările au decis, luni, să nu întrerupă competiţia de sărbători şi să joace meciurile dacă au 13 jucători valizi şi un portar.

Cele 20 de cluburi ale primei ligii engleze s-au întâlnit, luni, pentru a discuta cum ar putea face faţă provocărilor cu care se confruntă după ce şase meciuri au fost amânate, week-end-ul trecut, din cauza Covid-19. Amânarea etapei de Crăciun era o posibilitate.

Nu a avut loc niciun vot şi, prin urmare, se vor desfăşura două etape pe parcursul a cinci zile, începând cu 26 decembrie.

Era de aşteptat ca etapa cu numărul 20, care începe în 28 decembrie, să fie amânată pentru a reduce presiunea asupra echipelor din Premier League.

Se pare că Liverpool, locul 2 în clasament, la trei puncte de Manchester City, a făcut parte dintr-un grup de cluburi care a încercat amânarea etapei cu numărul 20.

După remiza de duminică, de la Londra, cu Tottenham, scor 2-2, antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat că meciurile din 26 şi 28 decembrie nu sunt fezabile.

"Este imposibil, nu avem jucători. Trebuie să ne gândim că vom avea un caz suplimentar sau două. Pur şi simplu nu putem să împingem lucrurile până la capăt. În 26 şi 28, nu este posibil. Am prefera să jucăm, dar avem nevoie de ajutor cu programul", a spus germanul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.