Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul focarelor COVID-19 din judeţul Timiş a scăzut, în ultimele 24 de ore

bay939.com.au
coronavirus covid-19

Numărul focarelor COVID-19 din judeţul Timiş a scăzut, în ultimele 24 de ore, ajungând la 28, după ce au fost închise patru dintre ele, înregistrându-se şi o scădere a ratei de infectare cu SARS-CoV-2, la 7,33 la mia de locuitori, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Timiş, potrivit Agerpres.

În Timiş au fost confirmate, luni, 136 de noi cazuri, din care 76 în Timişoara, dar numărul de teste aplicate a fost de aproape 10 ori mai mic decât în timpul săptămânii trecute.

Citește și: Blocaj în Guvern! Violeta Alexandru s-ar fi izolat cu tot cu ștampila de la minister! Adrese oficiale zac pe birouri

Numărul total de persoane internate confirmate COVID-19 a fost luni dimineaţa de 424 de persoane, cu 54 la ATI şi s-au înregistrat patru decese.

Au fost declarate închise focare de la Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică nr. 1 Lugoj (care avea 118 cazuri confirmate), Clubul Sportiv Municipal Lugoj (13), ISU Banat (18) şi Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara (5).

Un nou focar COVID-19 a apărut la Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică nr. 2 Lugoj, unde au fost confirmate 10 cazuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.