Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul intervenţiilor pompierilor de la ISU Olt a crescut anul trecut cu peste 25% faţă de 2020

isu mures
incendiu pompieri

Intervenţiile pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt au fost anul trecut cu peste 25% mai multe faţă de anul 2020, potrivit raportului de evaluare a activităţii prezentat joi de şeful instituţiei, Adrian Tănase.

În anul 2021, angajaţii ISU Olt au participat la 16.444 intervenţii, reprezentând o cretere cu 25,74% faţă de 2020, când au avut 12.211 intervenţii, a precizat Tănase.

Pentru stingerea unor incendii pompierii au avut 1.122 de intervenţii, în timpul cărora au reuşit să salveze 64 de persoane, cele mai des întâlnite cauze ale incendiilor fiind defecţiunile la instalaiile electrice şi focul deschis în spaţii deschise, potrivit Agerpres.

Anul trecut pompierii din judeţ au intervenit şi pentru salvarea a 44 de animale.

Şeful ISU Olt a menţionat că echipajele SMURD au participat anul trecut la peste 5.700 de intervenţii de prim ajutor calificat şi la 111 intervenţii de descarcerare, fiind asistate medical 6.110 persoane.

Tot anul trecut, pompierii au făcut şi 1.242 de verificări în secţia ATI, în contextul în care în a doua parte a anului 2021 numărul pacienţilor cu COVID-19 care au avut nevoie de oxigen a crescut, iar locurile de la ATI au fost ocupate în totalitate timp de aproape trei luni în perioada septembrie - noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.