Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul pacienţilor cu COVID-19 internaţi în spitalele din Olt a scăzut, ajungând la nivelul din luna octombrie

AHC Solution
ventilator ATI

Numărul pacienţilor cu COVID-19 internaţi în spitalele din judeţul Olt a scăzut treptat în ultima lună şi a ajuns, marţi, la 95 de persoane, un nivel similar cu cel de la începutul lunii octombrie, potrivit informaţiilor prezentate de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt.

Totodată, în ultimele două săptămâni a scăzut şi numărul persoanelor internate în secţiile ATI. Astfel, marţi erau internaţi la terapie intensivă 11 pacienţi cu COVID-19, faţă de peste 20 în luna noiembrie şi la începutul lunii decembrie, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Guvernul Cîțu vrea să îngheţe venituri în 2021: indemnizația de hrană, sporuri, prime, salariile profesorilor, pensii de serviciu / LISTA COMPLETĂ .

În privinţa cazurilor confirmate de infectare cu COVID-19, acestea au fost mai puţine în luna decembrie faţă de luna anterioară, respectiv 1.797 de cazuri comparativ cu 3.933 cazuri în noiembrie.

Potrivit DSP Olt, marţi au fost înregistrate în judeţ 23 de cazuri noi de infectare cu SARS-COV-2, iar numărul total de cazuri raportate de la începutul pandemiei a ajuns la 9.276.

În judeţul Olt s-au vindecat 8.430 de persoane, sunt în izolare la domiciliu 537 de persoane, 95 de persoane sunt internate şi 214 persoane au decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.