Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul persoanelor aflate în autoizolare, în Galați, a scăzut cu peste 400, în ultimele 24 de ore

Twitter
coronavirus

Numărul persoanelor din judeţ aflate în autoizolare şi monitorizare la domiciliu a scăzut cu 413, în ultimele 24 de ore, de la 4.016 la 3.603, se arată într-o informare transmisă, luni, de Prefectura Galaţi.

Potrivit sursei citate, persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu COVID-19, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Coronavirusul face ravagii în Anglia - Medicii refuză să revină la muncă dacă familiile nu primesc despăgubiri în caz de deces

Conform Direcţiei de Sănătate Publică(DSP) Galaţi, 163 de persoane se află în carantină instituţionalizată, atâtea fiind înregistrate şi duminică.

Starea acestora de sănătate este monitorizată zilnic de către medicii de familie sau de reprezentanţii DSP.

Echipe mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţie de frontieră, poliţişti locali şi militari au verificat în sistem integrat 1.339 de persoane aflate în izolare la domiciliu, fiind depistate trei care nu au respectat măsura autoizolării. Acestea au fost sancţionate contravenţional, fiecare cu amendă de 5.000 lei.

Citește și: Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor: Nimeni nu știe cu adevărat mortalitatea. OMS a acționat iresponsabil, urmat orbește de guverne

De asemenea, au fost controlate şi 65 de societăţi comerciale.

În total, au fost aplicate 384 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 496.500 lei, dintre care 358, în valoare de 406.600 lei, pentru nerespectarea măsurii privind restricţionarea circulaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.