Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul persoanelor aflate în carantină instituţionalizată, în județul Botoșani, a atins cel mai scăzut nivel din ultimele două luni

bbj.hu
carantina

Numărul persoanelor aflate în carantină instituţionalizată în centre special înfiinţate în judeţul Botoşani a atins, miercuri, cel mai scăzut nivel din ultimele două luni.

Potrivit unei informări de presă transmisă de Centrul Judeţean de Comunicare coordonat de Instituţia Prefectului, în unităţile de carantină din Botoşani erau cazate, miercuri, 37 de persoane, de aproape trei ori mai puţin decât la începutul acestei săptămâni, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Eugen Teodorovici a luat foc după declarația făcută de Florin Cîțu privind pensiile: Nu e normal ca un drept cuvenit printr-o lege să fie pur și simplu tăiat

În schimb, autorităţile judeţene comunică o creştere semnificativă a numărului persoanelor aflate în izolare la domiciliu, de la 2.250, cât era la începutul acestei săptămâni, la 2.873.

Potrivit informaţiilor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică şi făcute publice de Centrul Judeţean de Comunicare, de la începutul epidemiei în Botoşani au fost 734 de persoane testate pozitiv cu Covid-19, dintre care 489 au fost declarate vindecate.

Citește și: Lovitură pentru Călin Popescu Tăriceanu! Decizie în urma atacului la Klaus Iohannis

Din totalul persoanelor diagnosticate cu noul coronavirus, 276 sunt cadre medicale, 230 fiind deja declarate vindecate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.