Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul tău de Facebook şi semnificaţia lui secretă

facebook
Facebook este cea mai populară reţea de socializare din lume, iar pe măsură ce tot mai mulţi oameni folosesc site-ul zilnic, apar şi semnele de întrebare legate de cum operează compania. De exemplu, un mister este numărul de Facebook pe care îl are fiecare utilizator. Deşi iniţial s-a crezut că aceste numere au fost alocate în funcţie de momentul în care fiecare utilizator şi-a făcut cont pe reţeaua de socializare, se pare că semnificaţia acestor numere nu este tocmai evidentă, ba chiar este ţinută secretă de compania americană.

Pentru a-ţi afla propriul număr de identificare pe Facebook, intră pe profilul tău şi, în adresa url, înlocuieşte "www" cu "graph". De exemplu, în browser, în loc de http://www.Facebook.com/exemplu, tastează http://graph.Facebook.com/exemplu. Apasă pe "Enter" şi îţi va apărea o fereastră în care primul rând este numărul alocat contului tău. Poţi folosi aceeaşi procedură pentru orice cont Facebook. 

Ce semnificaţie are numărul contului Facebook

La începutul existenţei sale, când Facebook era disponibil doar în universităţile americane, primele cifre din număr erau cele de identificare a fiecărei instituţii de învăţământ. Totuşi, pe măsură ce reţeaua a crescut în popularitate, alocarea numerelor de identificare Facebook a devenit un mister. Reprezentanţii Facebook nu au oferit până acum foarte multe explicaţii legate de aceste numere. Singura clarificare a fost că ele nu sunt alocate în funcţie de data la care utilizatorii şi-au deschis cont pe reţeaua de socializare, ci în funcţie de alte criterii, relatează Mashable.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.